Una imatge de la grada. Foto: cemataro.cat

El CE Mataró empata a casa amb el Manlleu

L’equip groc-i-negre ja sap que acabarà la temporada en setena posició (1-1)

El Club Esportiu Mataró va empatar amb el Manlleu (1-1) l’últim partit a casa en aquesta temporada 2022/2023. D’aquesta manera, el conjunt de la capital del Maresme ja sap que acabarà el curs en setena posició. El Manlleu, que és vuitè, queda a quatre punts de distància a falta de l’última jornada. Per davant, el Lloret, que és sisè, és inabastable perquè suma sis punts més que l’equip groc-i-negre.

Mataró i Manlleu, dos clubs tradicionals del futbol català, van deixar la feina per la segona part. Al descans, el marcador encara no s’havia mogut. El primer gol del partit va ser obra de Soufiane El Maymouni. S’havien jugat set minuts de la segona meitat. Els mataronins van mantenir aquest gol d’avantatge durant molta estona, però el conjunt osonenc encara no havia dit l’última paraula. A onze minuts del final, Marc Vilajosana va fer l’empat a un. El marcador ja no es mouria més. Tots dos equips van firmar un empat que consolida el lloc del Mataró (setè) i que permet al Manlleu escalar fins la vuitena posició. L’equip de la comarca d’Osona haurà de defensar aquesta plaça en l’última jornada.

El Manlleu tancarà la temporada rebent el Granollers, mentre que el Mataró ho farà al camp del Palamós. El conjunt del Baix Empordà, un altre dels clàssics del futbol del país, ocupa ara mateix la tercera posició. Sigui com sigui, el duel només serà pel Mataró un final de festa a una temporada irregular. El conjunt groc-negre suma actualment 41 punts, amb un balanç d’onze victòries, vuit empats i deu derrotes. Irregular perquè el Mataró ha anat a ratxes.

L’equip de Raúl Monroy va començar guanyant, només, un dels primers nou partits de lliga. Després, va guanyar en set de les següents vuit jornades. Aquesta magnífica dinàmica va deixar pas a una altra ratxa negativa: quatre derrotes consecutives. I de moment, en el tram final, el Mataró enllaça vuit jornades en les quals només ha cedit una derrota. Veurem com acaba a Palamós.