Un partit d'aquesta temporada. Foto: R.Gallofré

El Castelló frena el Joventut Synergie

Les mataronines tornen a perdre després de sis victòries seguides (24-21)

El Joventut Synergie no perdia un partit de lliga des del dia 16 de novembre. Sis partits i més de dos mesos després, arribava el dia. Les mataronines tornaven a perdre un partit que tanca una magnífica ratxa que ha acostat l’equip a la zona més alta de la classificació. El Castelló posava punt i final a la dinàmica positiva.

El segon classificat de la lliga, i conjunt que ja suma quatre victòries seguides, va marcar el ritme del duel. De totes maneres, i malgrat algunes rendes més o menys importants de l’equip local, el Joventut sempre era capaç de reaccionar. Al descans, 12 a 10 després d’un 10 a 6.

Un parcial local de 3 a 0 a l’inici de la segona part col·locava el 15-10 en el marcador. El Joventut, novament, retallava diferències (20-19 a deu minuts pel final i 21-20 quan en faltaven cinc). El Castelló va ser més eficaç en les jugades decisives en un partit que es va resoldre per petits detalls.

Maria Murillo, amb 12 gols, va signar una actuació espectacular. Ella sola va fer més de la meitat dels gols del seu equip, tornant a cridar als quatre vents que viu un fantàstic moment de forma.