Ivan San Antonio

Carreras parla del seu club, el Juventus, en un llibre commemoratiu

El llibre repassa la trajectòria de l'entitat des dels anys cinquanta fins a l'actualitat.

El llibre serveix per commemorar els cinquanta anys de vida d'aquest singular club de futbol, que ha vist passar durant mig segle centenars de jugadors per les seves files que han fet gran la seva història. Un d'ells, precisament, va ser el mateix Santi Carreras.

L'autor de la publicació no solament fa referència al període que va del 1954 al 2004, sinó que documenta els orígens de l'entitat, que vénen del 1935 i el període immediat a la postguerra. Repassa tots els anys fins a arribar a l'actual moment del club, que compta amb un envejable estat de salut amb un total de quinze equips de futbol i que compta ja amb un terreny de joc propi, tot i que de propietat municipal, Can Xalant, on el club està estudiant col·locar gespa artificial, una antiga reivindicació.

La presentació de l'obra ha tingut lloc a la Biblioteca Caixa Laietana en un acte que ha comptat amb l'assistència del president Josep Joan Rivera i del regidor Toni Civit, en representació de l'Ajuntament. L'acte s'inclou dins la celebració dels cinquanta anys d'història de l'entitat. Santi Carreras ha publicat els llibres "El planter del Barça. La masia" (1999) i "La farmàcia Spà. 300 anys a Mataró" (2001) i té el treball de recerca "Més de Cent anys de l'esport a Mataró", en preparació.Red.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive