Òscar Fernández

Cara i creu a l'handbol i el hòquei

Els equips mataronins van tenir sort diversa aquest cap de setmana

Cara i creu pels equips mataronins en els partits d'aquest cap de setmana. El Joventut Ferros Iluro va imposar-se a domicili a l'Eïvissa, mentre que el C.H.Grupclima Mataró va caure derrotat a casa pel Macarena.

En handbol, el desplaçament del Joventut Ferros Iluro va ser rentable i es va aconseguir la victòria a casa del cuer, l'Eïvissa (29-31). Els groc i negres van saltar a la pista amb un alt grau de concentració i van fer gala d'una gran confiança en sí mateixos. Aquesta circumstància els va permetre avançar-se en el marcador de seguida amb un 0-3. Els mataronins van mantenir la diferència fins al final de la primera part, que es va concloure amb un 13-16.

Però a la Primera Divisió les victòries fora de casa van molt cares i a la segona part es va girar la truita. L'equip balear va arribar a posar-se davant al marcador gràcies a que, al minut set, una expulsió va fer que els mataronins haguéssin de jugar amb tres homes menys. La superioritat numèrica va ser clau i el marcador reflexava un enganyós 23-22. Fins aleshores el Ferros Iluro havia controlat el partit. Arribats a aquest punt, els mataronins van reaccionar i van creure en la victòria. La defensa es va endurir i, havent recuperat la normalitat numèrica, el joc dels extrems va funcionar. Gol a gol, el màxim representant mataroní en handbol va acabar imposant-se per 29-31. Els jugadors més destacats van ser Sergi Rodríguez, Edu Velasco i Marc Raga, cadascú amb 6 gols.

La creu va ser, aquest cap de setmana, pel hòquei. El C.H. Grupclima Mataró va perdre a casa contra el Macarena per 2-4. La primera jugada va ser decisiva, ja que el Macarena va avançar-se quan només havien transcorregut trenta segons de partit. A partir d'aquí els mataronins van anar sempre a remolc i no van saber posar-se pel davant al marcador. Amb 2-3 i l'equip llençat a l'atac, el Macarena va sentenciar amb el 2-4 a falta d'1'30''. Els jugadors blanc-i-blaus no van estar encertats de cara a porta i van fallar moltes ocasions i fins i tot dos penals a favor.