El campus Xavi Hernández a Mataró aquest juliol.
El campus Xavi Hernández a Mataró aquest juliol.

El Campus de Xavi Hernández arriba a Mataró per primer cop

Se celebra durant les cinc setmanes de juliol i es troba amb inscripcions obertes.

El Campus Xavi, que intenta aplicar la filosofia de joc d'un dels millors jugadors de la història del FC Barcelona, arriba a Mataró. Organitzat des de fa 22 anys per Players, una empresa d'esdeveniments mataronina, el campus ha canviat el seu format tradicional per obrir-se a noves seus arreu del país degut a la situació del Coronavirus. Una d'elles és Mataró, on durant les cinc setmanes de juliol el Municipal de Can Xalant, camp on entrena i juga el Juventus AC, es durà a terme un campus que es troba amb inscripcions obertes i que, com que s'hi pot apuntar per setmanes, ho estaran durant tot el mes.

Naturalment el futbol és el gran protagonista del campus, on l'aprenentatge i la tecnificació van de la mà per a nens i nenes de 6 a 15 anys. L'objectiu principal és el de desenvolupar el jugador amb una visió global del joc, com tenia Xavi, i fer que la presa de decisions estigui per sobre de l'execució: crear els jugadors més intel·ligents possibles. 

El campus ofereix una equipació complerta Adidas, dues samarretes extres, una mascareta i un pitrall propi per a cada jugador. L'horari és de matins, de 9h fins a les 14h de dilluns a divendres.Tota la informació i inscripcions es pot trobar a www.campusxavi.com.

Campus Xavi Hernández a Mataró

Totes les mesures de seguretat possibles

Els organitzadors han treballat per seguir tota la normativa de seguretat higiene que s'exigeix des de les autoritats sanitàries. Expliquen que comptaran amb una figura sanitària amb tot l'equip tècnic durant el campus per complementar les mesures i protocols a seguir en presa de temperatura, higiene i d'altres. Per Players, la seguretat dels jugadors i de les famílies és clau per al desenvolupament del campus.

Players, esdeveniments des de Mataró

Players Sport i Gestió és una empresa dedicada a l'organització d'esdeveniments esportius creada el 1999 a Mataró. Compten amb més de 1.500 esdeveniments realitzats i han estat els encarregats del Campus Xavi des de la seva creació.

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive