Salva Fernàndez

Boquet protagonitza una gran remuntada a la vuitena prova de Karting

El circuit de Mora d'Ebre va veure, però, com Boquet abandonava en la segona cursa al trencar-se el tub d'escapament

Guillem Boquet va ser el protagonista de la remuntada a la primera cursa de la vuitena prova de karting del Campionat de Catalunya Inter-A, celebrat al ciruit Mora d'Ebre el passat 17 i 18 de Setembre. Boquet va sortir des de l'última graella de sortida després que el motor es clavés i tingués que fer els cronometrats amb un motor nou sense rodatge, amb un temps de 47.088 segons. Durant la cursa, amb un cel tapat i sense pluja, el mataroní va remuntar volta rere volta fins arribar a la novena posició, molt aprop del setè i vuitè classificat.

Una segona cursa amb més mala sort
En la segona cursa, amb sol i la pista seca, es va iniciar una altre remuntada fins a la dotzena posició en les primers voltes, tot i que a la novena volta el tub d'escapament va trencar-se i Boquet va haver d'abandonar. Al haver fet més del 51% del recorregut total, Boquet va puntuar poder puntuar en l'última posició de la classificació.