Elena Adán a la final de 1500

Bons resultats del CA Laietània al Campionat Estatal absolut

Quatre atletes van ser finalistes d'un total de set, un nombre elevat respecte els últims anys

El CA Laietània va aconseguir el cap de setmana passat bons resultats en el Campionat d’Espanya Absolut en pistca coberta. Celebrat a València, el conjunt mataroní va portar un participació de 7 atletes, nombre elevat respecte els últims anys,dels quals quatre van acabar dins les finals. Els dos atletes més destacats van ser Joan Planas i Marta Cot, que van acabar cinquens en salt de perxa. El primer va saltar cinc metres i es converteix en el tercer home del club en aconseguir-ho. Ho va aconseguir a la tercera, i això li va impedir ser quart. Per al seva banda, cot es va quedar a un centímetre del rècord del club en superar 3’70 a la tercera.

La resta de participants en el Campionat estatal eren fondistes o mig fondistes. Elena Adán i Àlex Rodríguez van demostrar estar en un gran moment de forma. Adán va fer 4’33’78 a la semifinal de 1500, millorant la seva marca i passant a la final. Allà va acusar l’esforç i va acabar vuitè amb més de 12 segons de diferència respecte el temps que havia fet el dia anterior. Per la seva banda, Àlex Rodríguez no va poder passar a la final de 800, una de les proves de més nivell del campionat, tot i destrossar la seva marca a semifinals amb 1’50’’16. Va ser el millor dels no finalistes i va obtenir una oficiosa setena posició. Vicky Sauleda va debutar en un campionat cobert i va obtenir un bon resultat de 2’16’’81 tenint en compte que estava lesionada, però que no li va permetre entrar a la final de 800. Per la seva banda, Mari Carmen González tampoc va estar encertada, i va retirar-se a 250 metres d’arribar a la meta. Per últim, Cecilia Pozo va debutar en un absolut amb la pitjor marca de les inscrites en 3000.

D’altra banda, Vicenç Valls es va proclamar campió de Catalunya Júnior de 3000 metres en Pisca Coberta a Vilafranca. Va guanyar amb 9’24’’08, 13 segons per davant del segon classificat. Anna Maye va ser l’única atleta en pujar al podi en el Campionat de Catalunya juvenil, també a Vilafranca. Va ser tercer en 400 metres amb 1’03’’00.