Imatge d'arxiu del Mataró Parc Boet. Foto: R.Gallofré

El Boet planta cara davant l’Igualada però acaba perdent

El Mataró Parc Boet cau davant un dels líders (70-77)

L’Igualada només ha perdut un partit de lliga. El conjunt de l’Anoia és, amb onze victòries, un dels líders de la competició. Només el Vic presenta idèntic balanç (11-1). El Mataró Parc Boet, que havia perdut els dos últims partits, disputats fora de casa, va saber jugar el factor Eusebi Millán per competir el partit malgrat un pèssim primer quart.

6 a 19 al final dels primers minuts. El conjunt visitant semblava que tenia la situació controlada i que seria capaç de provocar un ofec important a l’atac del Boet. L’escenari va canviar completament a partir del segon quart. Els locals van passar d’anotar 6 punts a fer-ne 25 (15 del rival). El partit arribava al descans molt igualat (31-34).

Durant la segona meitat el Boet va mantenir-se dins el partit, però l’Igualada va acabar imposant la seva superioritat en el rebot (31 a 40) i, sobretot, la seva major profunditat de plantilla. Fins a cinc jugadors del conjunt local van superar la barrera dels deu punts (Romero, Puig, Rubio, Castro i Marinovic) però el rival va comptar amb nou anotadors diferents. Els mataronins ho van intentar tot i, per moments, van fer dubtar a un equip que altres vegades havia guanyat amb més autoritat. Al final, però, derrota. El Boet és penúltim amb un balanç de 3-8.