-
-

Berta Ferreras i Pau Ribes, nova medalla a l'europeu de sincronitzada

La parella maresmenca guanya un altre bronze en duet tècnic

Berta Ferreras i Pau Ribes van tancar la seva participació al Campionat d'Europa de natació sincronitzada amb una nova medalla. Si dijous aconseguien el bronze en rutina lliure, divendres es van emportar un segon metall de bronze aquest cop en la categoria de duet mixte. L'actuació que van fer es va quedar en 82.064 punts, darrera de Rússia (89.090) i Itàlia (86.177). Van superar una de les favorites com Ucraïna que es va quedar poc per sobre dels 80.000 punts.

La parella maresmenca debutava en competició internacional d'aquest tipus, tot i que Ribes ja havia competit al Mundial de 2015 amb Gemma Mengual. El debut absolut de la mataronina Ferreras no pot ser millor en un futur més que prometedor dins de la natació sincronitzada.

El combinat espanyol encara guanyaria una tercera medalla en categoria lliure on no hi participava la mataronina.