Arriba la cinquena victòria en sis partits

El Tot Mataró JHM segueix sense conèixer la derrota i es manté líder en vèncer 25-26 al Granollers C

Cinc victòries, quatre consecutives, en sis partits i un empat. Aquest és el bagatge gairebé impecable d'El Tot Mataró JHM. L'equip entrenat per Josep Maria Guiteras va sumar dissabte passat dia 27 un treballat triomf davant el Granollers C, que tot i estar en la zona baixa de la classificació va posar l'ai al cor als groc-i-negres en els últims minuts de partit. L'equip va tornar a gaudir de ratxes de bon joc i algunes llacunes que van permetre als locals entrar en un partit dominat pels de Guiteras i que va acabar amb un ajustat 25-26. La setmana vinent el Sant Quirze, segon classificat a un punt dels mataronins, visitarà Mataró per lluitar pel liderat de la Lliga Catalana.

El Tot Mataró JHM va començar amb un aclaparador domini del joc i del lluminós. Els groc-i-negres van sortir a per totes, i van col·locar-se amb un parcial d'1-5 en el minut 7 de partit que deixava entreveure una plàcida victòria pels de Guiteras. Els locals van reaccionar, i poc a poc van anar entrant en el partit. En el minut deu ja havien reduït la diferència a tres gols, i quan es portava el primer quart d'hora del matx el Granollers havia empatat a set. El pívot de l'equip vallesà va dur de bòlit la defensa mataronina, i va sumar un total de nou gols.  Els tirs exteriors dels laterals locals també van fer molt mal, fins el punt que l'equip local va col·locar-se per davant en el marcador amb un 11-9 que capgirava el partit. En els últims sis minuts, però, un gran Marc Fuster arreglaria el forat negre en el que es trobava l'equip mataroní. Ell va ser l'encarregat d'empatar a onze gols i, tot seguit, fer l'11-12. El contracop dels locals va ser avortat per la defensa mataronina, i Capdevila feia l'11-13. Després va arribar un gol del Granollers que seria neutralitzat amb un altre gol de Fuster que deixava el 13-15 en el descans.

En la segona part l'equip va sortir molt concentrat i decidit a no deixar escapar un triomf obligat davant un dels conjunts de la zona baixa. Els ràpids contraatacs i les triangulacions van permetre als de Guiteras tornar a aconseguir la màxima avantatge de quatre gols en el primer parcial: 14-18. L'equip va mantenir a ratlla els vallesans, ja que sempre que aconseguien retallar distàncies els groc-i-negres reaccionaven per obrir forat en el marcador. Mai l'avantatge va baixar dels dos gols en els següents parcials. Sergi Rodríguez, amb deu gols, va tornar a ser el jugador més destacat en atac, seguit de Marc Fuster amb cinc o Marc Raga amb tres. Els altres gols es van repartir bastant entre Busquets, Capdevila i Mangas amb dos gols i Castelló i Martí Comas amb un.

El partit, en el tram final, es va complicar de manera incomprensible. A dos minuts pel final un atac errat per Fuster acabaria amb el gol del Granollers que significava l'empat a 25 a falta de dos minuts pel final. Sergi Rodríguez va aconseguir el 25-26, però encara quedava temps de sobres perquè els locals poguessin treure algun profit en els últims moments. El següent local atac va ser aturat per Alberto Ruiz, però en el contracop els mataronins van perdre la pilota, i a falta de vuit segons pel final, el Granollers va jugar-s'ho tot amb l'extrem, que va enviar la pilota fora. L'equip, amb l'última possessió, va matar el partit i va sumar així un nou triomf. La setmana vinent estarà en joc el liderat davant el Sant Quirze, segon amb deu punts, només un per sota del Joventut.