Ò.F.

Areces 3-C.H.Grupclima Mataró 3. L'ascens haurà d'esperar fins diumenge

Amb l'empat conseguit a Gredo, els homes de Gurt hauràn de guanyar diumenge al Mieres per ser nou equip d'OK Lliga

El C.H.Grupclima Mataró va aconseguir aquest cap de setmana un valuós empat a la pista de l'Areces. El Mataró es va mostrar sensiblement pressionat per haver d'aconseguir la victòria a tota costa i no va poder perforar la porteria defensada per Israel durant tota la primera part. El bloqueig dels homes de Gurt es demostra amb els quatre tirs al pal que van efectuar. L'Areces, que no es jugava res, va aprofitar les imprecisions del joc mataroní per posar-se al davant al marcador 2-0 al descans amb dos gols de contraatac.

A la segona meitat, el Grupclima va saltar a la pista conscienciat que la derrota era un pèssim resultat, ja que els impediria dependre de sí mateixos a l'última jornada per aconseguir l'ascens. El 2-1 el va aconseguir ben d'hora Jurado, en una ràpida jugada. Dotras, el capità, va fer el 3-2, i de nou Jurado, a falta de 12', va convertir la igualada. A partir d'aquí, el partit va entrar en una dinàmica de respecte al contrari i de por al resultat. El Mataró no volia perdre el punt que tant li havia constat aconseguir i estava més pendent de defensar bé i controlar la bola que no pas d'anar a l'atac, exposant-se als perillosos contratacs de l'Areces.

Al final, l'empat és un bon resultat del Mataró ja que encara depèn d'ell mateix per pujar a l'OK Lliga. Diumenge 23, a les 12'30 al Pavelló de Cirera, haurà de guanyar al Mieres per aconseguir l'ascens. L'empat també seria bo, si el Macarena empatés o perdés. De cara a aquest trascendental partit, la directiva farà una crida a l'afició per tal d'omplir el pavelló mataroní. Les entrades seràn gratuites per tal de poder celebrar de la millor manera possible el dessitjat retorn del hoquei local a la màxima categoria estatal.