I. San Antonio

Alícia Romero assegura no entendre les protestes del Cirera FS

La presidenta del Patronat Municipal d'Esports assegura que ja s'ha arribat a un preacord i que els cirerencs jugaran sempre els dissabtes a la tarda

Les protestes que l'Amics i Veïns de Cirera Club de Futbol Sala van realitzar dissabte passat durant el discurs de l'alcalde, Joan Antoni Baron, no han caigut bé dins el Patronat Municipal d'Esports. La seva presidenta, Alícia Romero, assegura no entendre perquè es van realitzar i explica que "amb el club ja es va arribar a un preacord perquè utilitzessin les instal·lacions del poliesportiu de Cirera". Aquest preacord, segons argumenta Romero, permetria al primer equip de futbol sala del club "jugar els seus partits els dissbtes a la tarda amb un horari fixe, i no aleatori, com explica el seu president, Carlos Guillén".

A més, Alícia Romero, comenta que ja s'han començat a fer les reformes necessàries perquè un equip de futbol sala hi pugui jugar: "S'han portat les porteries adients i s'han pintat les línees que el seu esport necessita pels partits, una prova que l'ajuntament està fent tot el possible perquè aquest tema es solucioni".

Romero també assegura que el Patronat Municipal d'Esports "intenta ajudar a tots els club per igual i no discrimina ningú. El problema és que les instal.lacions són les que hi ha i, fins que no es construeixi el segon poliesportiu de Cirera, hi haurà problemes. De tota manera, és fals que el Club Hoquei Mataró gestioni aquestes instal·lacions. Lògicament, són el club amb més equips i, per tant, necessiten més hores, però en cap cas tenen un tracte preferencial".

Per part del club cirerenc, el seu president, Carlos Guillén, agraeix que s'hagin fet les modificacions al poliesportiu, però no acaba de veure clar que l'horari sigui sempre el mateix, "perquè des del club d'hoquei no ens diuen el mateix".

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive