Albert Ramos

Albert Ramos supera la primera ronda del US Open

El tenista mataroní sua de valent per acabar amb Bennetau en cinc sets.

Albert Ramos va aconseguir passar la primera ronda del US Open. Ramos, un dels caps de sèrie del torneig en ser el 31 del món a dia d'avui, va suar de valent per guanyar a Julien Bennetau en un partit que va durar tres hores i 23 minuts i que es va decidir en cinc sets. Tot i no ser una superfície -la dura- una de les preferides del tenista mataroní, va aconseguir imposar-se a un jugador que destaca en el circuit sobretot en l'apartat de dobles.

El matx va començar malament pels interessos de Ramos, que va perdre el primer set per 3-6. La reacció no es va fer esperar i en el segon set va capgrirar-ho trencant dos serveis del seu rival i empatant amb el 6-3. El mateix resultat va aconseguir en el tercer set per posar-se per davant en el marcador. Quan semblava que el partit ja estava encarrilat, un Bennetau molt dur en el servei i contundent a l'hora de restar va imposar-se 2-6. Ramos no va perdre la concentració i va trencar ben avait el servei de Bennetau, fet que va descol·locar el francès i que el va treure del partit amb el 6-1 definitiu.

El seu rival serà ara Andrey Kuznetsov, jugador rus que ocupa actualment el lloc 47 del món i que va guanyar en el seu partit per quatre sets a Belucci.