El tenista mataroní, en una imatge d'arxiu

Albert Ramos perd amb Tomic a l'Open dels Estats Units

El tenista mataroní va estar a punt de donar la sorpresa, però va caure en el Tie-Break del quart set

Albert Ramos va perdre ahir dilluns, dia 26, en la primera ronda de l'Open dels Estats Units davant l'australià Bernard Tomic. El partit va ser el més llarg de la jornada amb cinc sets, i Ramos va estar a punt de donar la gran sorpresa. Després de perdre el primer set per un contundent 6-2, el tenista mataroní va reaccionar i va encadenar dos sets consecutius per 3-6 i 4-6 que li donaven avantatge davant el seu rival.

La igualtat en el quart set va ser màxima, ja que cap jugador va cedir davant l'altre i van haver de jugar-s'ho tot al tie-break. Allà, amb Ramos a l'avantsala de la victòria, el tenista mataroní no va tenir opcions i va veure com el seu rival l'empatava. En el darrer set, Tomic va fer valer la seva experiència per guanyar 6-3 i emportar-se el triomf final. L'australià s'enfrontarà a segona ronda a Daniel Evans, que va superar a Nishikori.