Alba Rubí en una competició

capgros.com

Alba Rubí, quarta al Campionat estatal de Karting

La mataronina, dins l'equip Genikart, va fer un bon resultat al cirtuit d'Osona en la categoria aleví

La pilot de karts Alba Rubí, de 9 anys, va aconseguir aquest cap de setmana del 10 i 11 la 4ª posició final en el Campionat d'Espanya de Karting, en la categoria Aleví. El campionat, que es va cel.lebrar al Circuit d´Osona, Vic, constava d´un total de 2 curses classificatories i 2 curses finals. Alba Rubí, que participava dins l´equip Genikart, pilotava un Alonso Kart i compartia equip amb l'asturià Alejandro Rodriguez, que aconseguia la 5ena plaça final. La victòria final va ser pel pilot Alex Palou, amb un Top-Kart.

El nivell demostrat per l'Alba ha estat molt alt, assolint ja en els entrenaments cronometrats del dissabte el 5é millor crono, tan sols a cinc dècimes de la Pole. Després de les dues rondes classificatories de la tarda de dissabte, l´Alba sortia en la primera cursa del diumenge, des de la 4ª fila de la graella, en 7ena posició. En les dues curses cel.lebrades, aconseguia una 4ª y 6ena posició, que col.loquen a la pilot, en una 4ª plaça final molt satisfactoria.