Un partit de lliga. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria no pot fer res davant el Gran Canària

Les mataronines són penúltimes a la taula (69-97)

L’Advisoria Boet encadena tres derrotes seguides després de perdre a casa amb contundència amb el Gran Canària. L’equip insular va començar a resoldre el partit en el segon quart (parcial de 12-27) i el va sentenciar en els últims minuts (17-30). El conjunt mataroní segueix penúltim a la classificació i necessita reaccionar aviat.

El Boet va començar el partit amb un magnífic ritme anotador (23-20). A partir del segon quart, però, la cistella ja no es veia tan gran. Les mataronines només van anotar dotze punts i, a l’altra banda de la pista, el Gran Canària trobava diferents fonts d’inspiració (35-47 al descans). L’equip visitant va mantenir la diferència durant el tercer període i encara va poder ampliar-la una mica més abans del quart definitiu (52-67).

Els últims minuts van acabar de dictar sentència i de manera cruent per a les mataronines. El parcial de 17 a 30 va deixar el resultat final en un feridor 69-97. Sparkle Sheanna Taylor (32 punts) va ser un cicló. María España, amb 21 punts, o Sika Koné (16 punts i 13 rebots) també van ser un maldecap per a l’estructura defensiva de l’Advisoria.

El conjunt mataroní va comptar amb la gran actuació d’Alina Hartmann (25 punts i 6 rebots). De totes maneres, la batalla dins la pintura va ser un dels factors que va decidir el partit (39 a 18 en rebots). El Gran Canària, superior en gairebé tot, també es va enfilar fins un 50% en triples. El Boet necessita passar pàgina i retrobar-se amb la victòria.