Un partit de l'Advisoria. Foto: R.Gallofré

L’Advisoria només fa 39 punts i perd a la pista de l’Almeria

Les mataronines són quartes per la cua (60-39)

L’Advisoria Boet va començar el partit bé (10-12), però mentre el rival va poder incrementar el seu ritme anotador les mataronines van tenir molts problemes per millorar percentatges de tir i trobar situacions còmodes de cistella. 8 punts en el segon quart, 11 en el tercer i una altra vegada 8 en l’últim parcial. 39 punts en total i així és gairebé impossible guanyar.

El Boet només va passar del 30% d’encert en tirs lliures i malgrat ser capaç d’equilibrar bastant la lluita pel rebot (37 a 30), va arribar al tram final del partit sense opcions de victòria. Marta Arbizu, 14 punts i 8 rebots, va tornar a ser la jugadora mataronina més destacada en un partit on el seu equip va patir una manca evident de recursos ofensius.

El conjunt de la capital del Maresme, malgrat la derrota i algunes mancances, continua demostrant l’esperit necessari per competir a la Lliga Femenina 2. El Boet és quart per la cua amb un balanç de 4 victòries i 10 derrotes.