Exhibició de natació artística al Sorrall
Exhibició de natació artística al Sorrall

S. F.

80 nedadores de Natació Artística sense poder entrenar per manca d'espai

El CN Mataró ha comunicat a la secció la suspensió dels entrenaments: el Sorrall ha retallat l'espai i l'entitat no en té per oferir-ne.

80 nedadores de base es queden, de moment, sense poder tornar als entrenaments en Natació Artística a Mataró. Així ho ha comunicat el CN Mataró aquest dimecres, després d'explicar que la secció es troba en un atzucac: per una banda, El Sorrall (centre municipal) ha retallat els espais assignats en temporades anteriors per a fer els entrenaments. Del 22% del total durant tres hores al dia es passa a només 100 m2 de làmina d'aigua, segons explica el CN Mataró, que considera "no justificat" aquest canvi.

Per l'altra, aquest fet se suma a que el CN Mataró no té espais disponibles en el seu equipament. La situació, expliquen, és preocupant, ja que no només no s'ofereix un espai suficient per fer els entrenaments, sinó que creix la inquietud de les famílies perquè la proposta, a banda d'estar per sota del mínim exigible en qualitat i rigor, no permetria complir les normatives sanitàries vigents en relació a la Covid-19.

Sense espai no hi ha entrenaments

Per això, el club es troba en l'obligació d'aturar els entrenametns fins que es doni resposta a la necessitat de desenes d'esportistes que ara mateix es troben sense l'espai necessari per poder fer la seva pràctica esportiva. Ja fa més de tres anys que el CN Mataró va arribar a un acord amb l'AE Sincro Mataró per convertir-se en secció en el club. Serà la primera vegada en tres anys que no puguin arrencar amb els entrenaments davant el canvi de condicions imposat des d'El Sorrall.

Comentaris (4)

MACARRONÍ Fa 29 dies
Potser que vagin treient la placa de piscina municipal al Eurofitness. Només és una tapadera de negocis privats amb despesa pública afegida. No sé què serveix el Patronat Municiapl d'Esports... per pagar els seus propis sous? Al Sorrall hi ha un abaixada de socis i usuaris increible i redueixen l'espai d'aigua per la promoció de l'esport ?? Impressionant!
Ferran Fa 29 dies
Impresentable, com pot ser que la direcció del Sorrall tanqui les portes a tota una secció esportiva i l’Ajuntament es quedi de braços plegats??
jordi Fa 29 dies
En aquets dies tan complicats, es l'ultim que em preocupa. Ho sento. Quan tingui feina ja cambiaré d'opinió.
Montserrat Fa 29 dies
Crec que el sorrall te lloc de sobres però no vol, veig que aquestes instal. Lacions haurien de ser totes ple domini del Centre Natació Mataro, i dotar Mataró de un espai esportiu amb events esportius i per la pràctica D esports a Mataró.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive