Partit d'arxiu del Boet Mataró.

8 triples de Rubio lideren el setè triomf seguit del Mataró Parc Boet

Els mataronins superen 106-64 el Granollers.

El Mataró Parc Boet va aconseguir dissabte la setena victòria consecutiva de la temporada i es manté com a únic invicte de la categoria. Els d'Alberto Peña s'enfrontaven a un rival que els persegueix a la classificació, una bona pedra de toc per veure on es troba l'equip actualment. Però els taronges es troben en un gran moment de forma i es van imposar 106-64 amb un enorme Marc Rubio, que va fer 37 punts i va anotar 8 triples, cinc d'ells en un tercer període de somni.

El partit va ser molt igualat en la primera part, amb els d'Alberto Peña intentant marxar en el marcador i els del Vallès acostant-se cada dos per tres. Els mataronins van celebrar el retorn de Canals, que juga amb l'equip una vegada més. I el primer parcial encarrilava el matx: 26-17. En el segon, el Granollers va ajustar la defensa i va retallar distàncies amb un 16-17 i un resultat a la mitja part de 42-34.

Però va ser en el tercer període quan els mataronins van trencar el matx. Els mataronins van ajustar la defensa i van tenir en Smith dins de la zona i Rubio en plan estel·lar a base de triples des del perímetre dos jugadors decisius. Un +16 de parcial i un 74-50 en acabar el tercer període que sentenciava un triomf que es va anar eixamplant en el darrer quart fins el 106-64 final.