2.000 euros recaptats en un dissabte de solidaritat i esp...
2.000 euros recaptats en un dissabte de solidaritat i esp...

2.000 euros recaptats en solidaritat amb l'ELA i Unzué

L’exporter i entrenador de futbol encoratja els jugadors i el públic a mantenir la passió per l’esport i la vida

La jornada d’esport i solidaritat amb l’ELA de dissabte passat a Mataró es van saldar amb un èxit de participació i una de recaptació de més de 2.000 euros recaptats. Juan Carlos Unzué, malalt d’aquesta dolència, va presidir la jornada i va dirigir-se primer als dos equips d’hoquei (Mataró i Rochapea) i després a tot el públic del pavelló Jaume Parera. Els va encoratjar a mantenir la passió per l’esport i la vida, sempre amb un somriure.

El CHMataró va organitzar dissabte a la tarda la jornada solidària ‘La vida és bella’  per recaptar fons pels afectats de l'ELA.  La jornada tenia com a propòsit recollir el màxim de diners (que es destinaran a la Fundació Miquel Valls) i donar a conèixer una malaltia degenerativa que a dia d'avui encara no té cura. Per a fer-ho es va comptar amb la presència de Juan Carlos Unzué i la seva parella, Maria.

Hoquei Unzué. Foto: HC Mataró

Hoquei Unzué. Foto: HC Mataró

Tots dos van fer una xerrada als equips masculins del Mataró i del Rochapea (Navarra) que s'enfrontarien més tard i van rebre un càlid homenatge dels molts assistents al Jaume Parera. Joventut Handbol Mataró, Futsal Mataró, UD Molinos,  AD La Llàntia, AEILL CerdanyolaCapgrossos de Mataró i l'Ajuntament de Mataró van col·laborar amb la jornada. Els castellers fins i tot van alçar un pilar d’honor per la jornada i Unzué. Tots junts han posat el seu granet de sorra per a que els afectats per l'ELA tinguin una vida una mica més digne.

Hoquei Unzué. Foto: HC Mataró
Hoquei Unzué. Foto: HC Mataró


La recaptació total s’espera que superi els 2.000 euros, sumant els recaptats in situ als partits d’hoquei, 200 per part de l’AD La Llàntia i més de 600 per part del club d’handbol. En una jornada amb dos partits dels primers equips del Hapo, el Joventut Handbol Mataró ha informat d’una recaptació de 539 euros als que el club sumarà uns 200, un euro per cada gol marcat pels equips groc-i-negres en aquesta jornada.

Hoquei Unzué. Foto: HC Mataró

Hoquei Unzué. Foto: HC Mataró

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive