activat
activat

capgros.com

Esport i dieta, la millor combinació per aconseguir resultats

L’alimentació és clau per tenir millors resultats, pel que tenir-ne cura és obligat

Arriba l’estiu i molts es pregunten que poden fer perquè els exercisis, siguin quins siguin, tinguin els millors resultats. La resposta està en la dieta que se segueixi en cada moment. L’alimentació és clau per tenir millors resultats, pel que tenir-ne cura és obligat. Quins canvis he d’incloure a la dieta si començo a practicar esport?

Si no compteu amb l’ajuda d’un professional per realitzar la vostra dieta d’aprimament, aquests són alguns consells bàsics:

Augmenteu el consum de proteïnes. Normalment el consum de proteïnes a la dieta acostuma a ser més gran del que es requereix, però si creieu que aquest no és el vostre cas, quan comenceu a fer exercici és recomanable que n’augmenteu lleugerament el consum. Segurament n’hi hagi prou d’incloure una ració més de proteïnes al dia, com un filet més, un ou més o un altre aliment proteic. Augmentar l’aportació de proteïnes us ajudarà a evitar canvis d’humor, que no us sentiu cansats o fatigats i que, per tant, disminuïu el nivell d’exercici físic i, fins i tot, us ajudarà a prevenir infeccions que poden ser més comunes en situacions de cansament.

Eleveu el consum d’hidrats de carboni. L’aportació diària d’hidrats de carboni ha de voltar el 60% de les calories de la dieta. A més, interessa consumir hidrats de carboni complexos.

Reduïu el consum de sucres simples i de greixos. Així, s’aconseguirà desenvolupar la mobilització i eliminació dels dipòsits corporals de greix.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive