Sant Zenon, Festa Major d'Arenys de Mar
Sant Zenon, Festa Major d'Arenys de Mar

capgros.com

Espectacles de carrer, gegants i actes infantils a la festa major d’Arenys de Mar

La programació d’enguany ha tingut molta cura en l’oferta musical i les propostes de concerts, balls amb orquestres i les barraques a la platja abasten tot el perfil d’edats i gustos musicals

Arenys de Mar celebrarà la festa major de Sant Zenon del 5 al 9 de juliol. Alguns actes, com l’enramada de la Placeta que va tenir lloc el cap de setmana passat van ser el preludi del gruix de la festa que comença divendres 5. A la Plaça de la Vila el pregó i el brindis popular, obriran les festes amb l’associació de Geganters d’Arenys i els capgrossos com a principals protagonistes.

De divendres 5 a dimarts 9 a diversos indrets de la vila d'Arenys de Mar

La programació d’enguany ha tingut molta cura en l’oferta musical i les propostes de concerts, balls amb orquestres i les barraques a la platja abasten tot el perfil d’edats i gustos musicals. Pel més grans hi haurà la Selvatana i els Montgrins i pels més joves les Macedònia.

El programa es complementa amb espectacles de carrer, cercaviles de gegants i propostes infantils sense oblidar les més tradicionals cites del les Completes i l’Ofici a Sant Zenon, la traca i els focs artificials.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive