Els Misersables, Sala Cabanyes
Els Misersables, Sala Cabanyes

‘Els Miserables’, l’espectacle de Fires de la Sala Cabanyes

Joan Peran dirigeix un espectacle amb més de 60 intèrprets i una orquestra formada per una quinzena de músics, amb Àngel Valverde al capdavant

Un dels musicals més coneguts arreu de món, “Els Miserables”, s’estrena aquest cap de setmana a la Sala Cabanyes. Més de 200 persones participen en el muntatge d’aquestes fires al teatre de La Riera, del qual se’n faran deu representacions fins al 17 de juny. Joan Peran dirigeix un espectacle amb més de 60 intèrprets i una orquestra formada per una quinzena de músics, amb Àngel Valverde al capdavant.

Dissabte 19, a les 21h a la Sala Cabanyes (la Riera, 110-120), primera representació. Preu: 16/18€

Basat en la novel·la de Victor Hugo, “Els Miserables” explica la història de Jean Valjean (Ferran Camps), un home que passa 19 anys a la presó per haver robat un rosegó de pa per al seu nebot, que passava gana. Quan surt de la presó, Valjean intenta refer la seva vida amb una nova identitat i esdevé l’alcalde del municipi de Montreuil, on es creua amb Fantine (Coral Consegal), una obrera que li demana que cuidi la seva filla, Cosette.

Més de 30 anys al West End de Londres
El musical “Els Miserables” es va estrenar a París l’any 1980. Cinc anys més tard, aixecaria el teló a Londres, des d’on va assolir fama mundial. Actualment “Els Miserables” és, després de “La ratera”, el muntatge teatral que fa més temps que es representa a la capital britànica, amb més de 13.000 funcions.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive