3 de 9 amb folre dels Capgrossos
3 de 9 amb folre dels Capgrossos

capgros.com

Els Capgrossos reediten l’actuació de Santes a Lleida

La colla mataronina descarrega el 5 de 8, un 3 de 9 molt treballat i la torre de 8

Els Capgrossos van plantar-se ahir diumenge a la plaça de la Paeria de Lleida amb un sol objectiu: reeditar l'actuació de Les Santes, la millor de la temporada per als ‘blaus'. I ho van aconseguir de ple: 5 de 8, 3 de 9 amb folre i torre de 8 amb folre. La capital del Segrià, que celebra les Festes de la Tardor, va viure d'aquesta manera una gran jornada castellera, gràcies també a les bones actuacions dels Castellers de Lleida i la Vella dels Xiquets de Valls.

Els mataronins van descarregar sense problemes el 5 de 8, una construcció que, tot i la seva complexitat, era la més senzilla de les tres que tenien previstes. Amb el 3 de 9 amb folre van tenir més problemes: El van aconseguir al segon intent (després d'un peu desmuntat) i amb força patiment per part d'un dels terços, desfermant l'eufòria entre la colla. A la tercera ronda, es van mostrar molt ferms al aixecar la torre de 8 amb folre, i van tancar l'actuació amb els clàssics dos pilars de 5 simultanis.

La Vella dels Xiquets de Valls pràcticament van calcar l'actuació dels Capgrossos, amb el 3 de 9 amb folre, el 5 de 8, la torre de 8 amb folre i el pilar de 7 amb folre. Per part seva, els Castellers de Lleida van aconseguir el 3 de 8 i la torre de 7, tot i que no van poder descarregar el 4 de 8 ni la torre de 8 amb folre, aquest últim després de dos intents.

‘Assaig' a El Prat de Llobregat
El dissabte, abans del seu viatge a Lleida, els Capgrossos van passar-se per el Prat de Llobregat, en plena festa major del municipi. Acompanyats pels Castellers de Cornellà i els Castellers de Sants, els mataronins van realitzar una plàcida actuació, gairebé un assaig pel repte de l'endemà, descarregant el 3 de 8, 4 de 8, 5 de 7 i vano de 5 final.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive