El 3 de 9 en el moment de ser carregat.
El 3 de 9 en el moment de ser carregat.

J. Salicrú

Els Capgrossos no deceben i descarreguen el 3 de 9 amb folre a l'aniversari

Haver aixecat el castell els permet pensar en aixecar un castell de gamma extra per la Festa Major de Les Santes INCLOU VÍDEO

Passaven pocs minuts de la una del migdia quan els Capgrossos feien realitat a la plaça de Cuba i en el marc del seu aniversari el somni que havien presagiat: descarregar el 3 de 9 amb folre tot just començat el mes de juny, una fita mai fins ara aconseguida tan aviat de la temporada pels mataronins -a nivell de Catalunya enguany només ho van fer al Maig els Castellers de Vilafranca-. El que generalment havia estat sempre fins ara una diada de posada a punt va convertir-se en una cita excepcional que els obre les portes per descarregar castells de gamma extra per la Festa Major de Les Santes.

Els nervis dels mataronins es van notar en la primera ronda, en què els blaus van aixecar amb molt d'esforç un nou 5 de 8, el segon de la temporada. Amb el cor fort per haver començat bé la jornada, els maresmencs van tirar el 3 de 9 i aquest no va fallar malgrat alguns moments de gran tensió. I per acabar-ho d'adobar, en tercera ronda, els locals van sargir un 2 de 8 folrat. Per tancar, dos pilars de 5 i deu pilars de 4, tants com anys té ja la colla.

Van acompanyar als amfitrions els Castellers de Barcelona i els Xics de Granollers, les dues colles que van apadrinar els Capgrossos deu anys enrera. Els barcelonins no van poder completar el 2 de 8 amb folre, que els va caure després de carregar-lo. Van descarregar, això si, el 4 de 8 i el 5 de 7. Per la seva banda, els granollerincs van descarregar un 5 de 7, un 4 de 7 -després d'haver-lo aixecat i d'un intent descarregat-.

Mira el vídeo del 3 de 9 amb folre dels Capgrossos a la plaça de Cuba

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive