-
-

Joan Salicrú

Els Capgrossos fan la primera llenya de la temporada al Vendrell

Els blaus només han pogut carregar el 5 de 8, que no els queia des del 2001

Havia de ser una actuació pràcticament de tràmit però per sorpresa dels Capgrossos i de la resta de colles actuants -els Nens del Vendrell i els castellers de Lleida- s'ha saldat avui diumenge dia 11 amb la primera caiguda de la temporada. Ha estat a El Vendrell, en una plaça Vella amb molt poca expectació a nivell de públic, i amb un 5 de 8 que a l'hora de ser descarregat no ha aguantat la pressió i ha fet llenya. Un castell que als mataronins no els queia des de l'any 2001, de manera que no ha caigut gens bé entre la colla. La caiguda ha provocat ferides a dues persones de la colla, que sembla que finalment no han estat greus.

Els blaus havien començat amb un 4 de 8 i, evidentment, la caiguda ha alterat els plans perquè en comptes d'intentar la torre de vuit en tercera ronda han hagut de fer un 3 de 8 que han descarregat sense problemes. Finalment han tancat amb un vano de cinc i amb la certesa que els membres dels Capgrossos també són humans i caure és el més habitual en aquest món.

Per la seva banda, els Nens del Vendrell han fet un 5 de 7, un 4 de 7 i un 2 de 7, mentre que els Castellers de Lleida han descarregat un 5 de 7, un 4 de 7 amb agulla i un 3 de 7.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive