El Drac, protagonista a Els Molins
El Drac, protagonista a Els Molins

capgros.com

Els barris del Palau i Molins i el Pati de Can Marchal estan de festes

Les festes dels barris de Molins i del Palau, i la festa del Pati de Can Marchal programen els seus actes entre els dies 1 i 3 de juliol

L’activitat festiva no s’atura a Mataró, i després del cap de setmana de Sant Joan ara els toca el torn a les festes dels barris de Molins i del Palau, i la festa del Pati de Can Marchal, que programen els seus actes entre els dies 1 i 3 de juliol.

En el cas de Can Marchal, es tornen a celebrar els seus actes festius el primer cap de setmana de juliol amb activitats diverses i per a tots els públics. L’Associació de Veïns del Pati de Can Marchal es guarda el plat fort de la festa pel diumenge dia 3 a les 12 del migdia, en el que es podrà gaudir del concert de l’Agrupació Musical del Maresme.

Per la seva banda, les festes del Palau també han programat un bon reguitzell d’actes per a tots els públics entre els dies 1 i 3 de juliol, entre els quals destaca la cercavila amb la Família Robafaves que tindrà lloc el dissabte dia 2 a les 18.30h.

Finalment el barri de Molins torna a celebrar la seva particular Festa Major amb tot d’activitats que faran les delícies de petits i grans. Els protagonistes de la festa d’enguany seran, sens dubte, les Diablesses i el Drac de Mataró que participaran en el correfoc que tindrà lloc la nit del divendres 1 de juliol, a partir de les 22.30h.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive