La Passió
La Passió

capgros.com

Els Armats enceten la Setmana Santa

Amb la representació de “La Passió, últims dies de Jesús”, el tradicional espectacle que els ‘Soldats de Pau’ mataronins presenten a l’Hort del Rector

Els Armats són uns dels grans protagonistes de la Setmana Santa de Mataró, festivitat que ja escalfa motors a la ciutat amb diverses activitats durant aquest cap de setmana. Una de les més destacades és la representació de “La Passió, últims dies de Jesús”, el tradicional espectacle que els ‘Soldats de Pau’ mataronins presenten a l’Hort del Rector de Santa Maria. Ho fan des de 1983, escenificant diferents quadres com el Sant Sopar, l’hort de Getsemaní, la Desesperació de Judes, el Calvari, el Davallament i el final amb la Resurrecció de Jesús. La direcció del muntatge va a càrrec de Joan Rovira Viñas i Jordi Llinàs Barrios.

Divendres 31 i dissabte 1 a les 21.30h a l’Hort del Rector de Santa Maria. Preu: 5/6 €

30 anys de ‘La passió infantil’
L’església de Sant Pau acollirà una nova edició de ‘La passió infantil’ el proper diumenge 2 d’abril, representada per alumnes d’escoles de Mataró, (segons els organitzadors, amb la participació d’un número cada cop més alt d’estudiants de col·legis públics). Enguany se celebren 30 anys des de que l’any 1987 l’Escola de Pares de Santa Anna va ressuscitar ‘La passió infantil’ pensant en el bé que aportava als infants fer-los partícips d’aquesta representació.

Per altra banda, l’Espai Gatassa acull, també amb motiu de l’efemèride i fins al proper 18 d’abril, d’exposició “30è aniversari de La passió infantil”. Un compendi de fotografies i material que fa un repàs exhaustiu d’aquests trenta anys d’història.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive