Capgros.com

El grup musical Aqstics presenta el seu primer videoclip

Avui s'ha presentat el primer videoclip de la banda d'Argentona i Mataró Aqstics. La cançó escollida per fer-ne el videoclip ha estat La selva tropical, el primer single del disc de debut del conjunt maresmenc (Imagina), que va sortir al mercat el passat març.

La presentació, que s'ha fet a la seu de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) a Barcelona a les 12 del migdia, ha anat a càrrec del Conseller de Cultura de la Generalitat, Jordi Vilajoana, el director de l'Escola de Cinema de Catalunya (ESCAC) i el director de la discogràfica Discmedi, Àlex Eslava, en representació de la indústria discogràfica catalana.
.
Durant la presentació s'han pogut veure diversos fragments d'alguns dels videoclips que la productora Escándalo Films (filial de l'ESCAC) ha produït per encàrrec de la Generalitat de Catalunya a través de l'Institut Català d'Indústries Culturals (ICIC). Entre els projectats, han destacat els de Wagner Pà, Gossos, Tomeu Penya, Berta o Gerard Quintana, que també es presentaven conjuntament amb el d'Aqstics.
.
El videoclip de La selva tropical es va rodar en cinema el passat maig a diverses localitzacions de l'àrea metropolitana de Barcelona, entre elles una piscina, un bosc o una nau industrial. Dirigit pel jove realitzador barceloní Víctor Carrey, dóna molta importància al muntatge estètic, deixant una mica de banda la narració estàndard. La composició plàstica i la voluntat de crear quadres onírics són alguns dels objectius del clip, en paraules del director. S'espera que el videoclip dels Aqstics es pugui començar a veure en un termini d'una setmana per diversos canals de Televisió, com ara TV3, K3, Flaix TV, BTV o les diverses cadenes del Circuït Català de Televisions Locals (entre elles Televisió de Mataró).

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive