Esther Castarnado

El First i l’Advanced ja es poden examinar a Mataró

L'acadèmia mataronina que administra els exàmens, la Cambridge Academy of English, ja va convocar els exàmens de juny a la ciutat

Per primera vegada, els estudiants d'anglès mataronins han pogut realitzar els seus exàmens de la Universitat de Cambridge a la ciutat. D'una banda, la convocatòria al First Certificate in English –conegut popularment com el First- va tenir lloc el passat 18 de juny a l'Hotel Ciutat de Mataró, on es van examinar 68 estudiants. En un nivell superior trobem el Certificate in Advanced English –l'Advanced- la convocatòria del qual es va celebrar el passat dia 15.

Segons ha informat la propietària de la Cambridge Academy of English, Connie Sanmartin, “és la primera vegada que això es produeix a Mataró”. La seva acadèmia, situada a la plaça Catalunya de Mataró, ha estat l'administradora dels exàmens de Cambridge a la ciutat des de fa més de deu anys, però no ha estat fins ara que s'han ampliat aquests permisos. “Abans els alumnes sempre s'havien de desplaçar a l'Institut Britànic de Barcelona per presentar-se als exàmens”, explica Sanmartin.

Cambridge Academy of English porta des de 1982 impartint classes d'anglès a la ciutat i actualment compten amb uns tres-cents alumnes distribuïts en diferents nivells. De cara a la propera convocatòria pels exàmens de Cambridge, que tindrà lloc al desembre, l'acadèmia ofereix cursos de preparació que comencen aquest mateix estiu.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive