Portada del Capgròs 1629
Portada del Capgròs 1629

'Cuidar-se en temps de Covid', titular del Capgròs 1629

La revista, que ja es pot llegir online, arriba amb un especial dedicat al món de la salut

'Cuidar-se en temps de Covid'. Aquest és el titular de la revista Capgròs 1629, que ha arribat puntual a la seva cita aquest divendres als punts de recollida habitual a Mataró i el Maresme. La revista també es pot llegir online

El Capgròs es presenta aquesta setmana com un número especial dedicat a la salut. La pandèmia està causant efectes molt importants en el nostre cos i ment, i a la revista oferim un seguit de reportatges que analitzen aquest impacte des de diferents punts de vista. Per exemple, inclou un article sobre com està afectant als adolescents el gran nombre de restriccions a les seves activitats habituals.

També analitzem l'impacte de la Covid a les residències de gent gran i al sistema sanitari, amb el paper que han hagut d'adquirir les mútues davant la saturació dels CAP. A banda, incloem un article sobre els diferents tipus de mascaretes disponibles i el seu mode d'ús. 

Més enllà de l'especial Salut, el Capgròs repassa com sempre l'actualitat de Mataró i el Maresme, parant especial atenció al nou contracte del servei de neteja viària i recollida de residus de la capital de la comarca. La situació sanitària, amb especial incidència en els efectes de la Covid als centres educatius, els últims successos i les propostes culturals completen la revista d'aquesta setmana. 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive