cor de maria 12
cor de maria 12

Cor de Maria, una escola familiar i acollidora amb portes obertes cada dia

Descobreix tot el que pot oferir el Cor de Maria, que forma part d'un conjunt de centres amb la voluntat de ser properes, amb atenció personalitzada i diversitat.

Cor de Maria és un conjunt d'escoles catalanes, implementades a diverses comarques del territori. Són properes perquè cada escola té la mida justa per donar l'atenció personalitzada a tots els seus alumnes. Hi tenen gent diversa i diferents models de família. Els 175 anys d'història i experiència avalen la capacitat d'adaptar-se als nous temps de part dels centres.

A l’escola de Mataró, en concret, són una escola familiar i acollidora on es coneix als seus alumnes i a les seves famílies. Es respecta el ritme d'aprenentatge i es treballa de forma vivencial en el dia a dia. Els valors són el seu motor per fer créixer els seus alumnes com a persones.

En Guillem i l'Aina ens expliquen que netejaran les platges
 

Aposten per potenciar l’ús de les noves tecnologies. Els aprenentatges en llengua anglesa, la robòtica, el teatre, les arts plàstiques i musicals estan molt presents al seu projecte pedagògic.

Són una escola de dues línies, gran i petita alhora, amb un claustre amb empenta i amb el repte de la innovació constant.

Al Cor de Maria, els seus alumnes sabran gestionar-se bé emocionalment, tindran les eines per decidir el seu futur professional i seran persones actives amb l'entorn, compromeses i crítiques quan calgui.


Descobreix més sobre els seus valors i formes de treballar


 

 

Contacta per a demanar més informació sobre les portes obertes, cada dia:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive