-
-

capgros.com

Che Sudaka presenten el seu nou treball al Clap

'Mirando el mundo al revés' és una nova mostra de la música mestissa d'aquest grup barceloní

Hi ha pocs grups que puguin onejar tan alt la bandera del mestissatge i la multiculturalitat, aquests conceptes tan de moda avui en dia, com Che Sudaka. El grup, integrat per músics d’arreu del món, practica una fusió de mil-i-un estils, des del reggae al punk d’arrel llatina, passant pel dub, el hip hip o la rumba, que combinen amb unes lletres plenes de continguts socials i reivindicatius.

Che Sudaka van néixer al barri gòtic de Barcelona a principis d’aquesta dècada. Els músics que integren el grup es van conèixer a la plaça George Orwell, coneguda popularment com la Plaça del Trippi, un espai on molts músics de carrer de variada procedència geogràfica intercanvien les seves cultures i coneixements. L’any 2003 editen el seu primer àlbum, Trippi Town, on el grup defineix el seu estil i la seva lírica que apunta a temes com la immigració o les desigualtats socials. Tant en aquest disc com en el següent, Alerta Bihotza, mostren el seu esperit multiculutral, cantant cançons en castellà, anglès, portuguès, francès, italià i Euskara. El seu últim disc, la presentació del qual motiva la seva visita a la sala Clap, porta per títol Mirando el mundo al revés. Es tracta d’un treball acústic que sintetitza el seu esperit mestís amb més reggae, ska, cúmbia i rock i que compta amb diverses col·laboracions, entre elles la de la cantant Amparanoia.

Dijous, dia 15. A les 10 de la nit a la sala Clap. Preu: 7 euros (guixeta), 5 euros (anticipada i www.casadelamusica.cat)

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive