La UEM organitza un dels casals i campus amb més èxit
La UEM organitza un dels casals i campus amb més èxit

Casals i campus, a per un estiu de normalitat a Mataró

Aquest dilluns comencen la majoria de casals i campus que no es van suspendre setmanes enrere

Un altre sector àvid de recuperar la normalitat després de la pandèmia de Covid-19 és l’infantil, després del final de curs escolar amb centres tancats del tot i només alumnes de final de cicle fent acte de presència. Aquest dilluns és el torn a Mataró de campus i casals d’estiu que s’estrenen amb les exhaustives normes de seguretat sanitària com a gran tema d’obligat compliment.

Un dels campus que comença és el de la Unió Esportiva Mataró que justament aquest any, de retruc de la fusió amb el que impulsaven Valldemia i els Salesians, fa rècord d’inscripcions amb 174 inscrits. Berta Carreras és una de les dues responsables i explica la fusió de campus com una solució “davant la nova situació, en la que hem de tenir més espais i més espais a l’aire lliure”. 

Òbviament el campus es regirà “per un protocol estricte, que facilitem als pares i pel qual hi haurà grups-bombolla de 10 nens com a unitat. Tindrem desinfecció d’instal·lacions, presa de temperatures i gel hidroalcohòlic, serem molt curosos perquè els nens tinguin un espai on divertir-se plegats després de tant de temps”. L’equip de monitors té fil directe amb els pares per un grup de Telegram i cada noi o noia rep el monitoratge setmanal d’hores d’entrada i sortida així com espai o instal·lació que toca a cada horari”. 

La majoria de casals i campus mataronins comencen aquest dilluns, dia 29. El de la UEM s’allargarà fins al 31 de juliol.


Molts casals es van fer enrere

Bona part de les escoles de Mataró van decidir setmanes enrere cancelar els seus casals d'estiu. Inicialment es van obrir inscripcions per a un total de dinou casals, però finalment se’n faran 7 a nivell escolar, als que cal sumar els campus de les diferents entitats esportives i altres programes com els cursos d’idiomes o habilitats d’acadèmies privades. Segons  van denunciar algunes associacions de famílies, amb la normativa que s'ha "imposat" com a conseqüència de la crisi sanitària "és impossible realitzar un casal d'estiu atractiu per als nens".

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive