Cristina Puig

Càritas organitza unes convivències pels més grans

Es tracta d'una activitat pels avis amb pocs recursos econòmics

Càritas Interparroquial de Mataró organitza per catorzè any consecutiu unes convivències pels avis de Mataró de més de 60 anys i estan destinades a les persones amb menys recursos. Es tracta d'una estada de sis dies, del 8 al 14 de juliol, a la casa Maria Immaculada de Tiana. Durant aquests dies els avis podran fer tallers de manualitats i classes de gimnàstica sota la supervisió d'un monitor.

Manca de voluntaris.
Tot i que aquestes convivències s'organitzen des de fa catorze anys, Càritas s'ha vist obligada a reduir les activitats i les sortides que es fan durant aquests dies principalment per la manca de voluntaris que ajudin els avis a desplaçar-se. Per això, l'entitat considera important que els avis que participen a les convivències siguin autònoms, ja que no hi ha prou gent per fer-se'n càrrec. La manca de voluntaris també ha obligat a suspendre les excursions a diferents indrets de Barcelona que es feien altres anys. En aquesta ocasió només es fa una sortida a l'ermita de Tiana.

L'estada no és gratuïta, però Càritas estudia cada cas i concedeix subvencions o es fa càrrec de tota la despesa, en cas que els avis no disposin d'ingressos suficients. Les persones que es vulguin inscriure's ho poden fer trucant a Càritas Mataró al 93.790.80.02 o a la seu de l'entitat a l'Esplanada, 72.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive