Capgros.com líder al 2024
Capgros.com líder al 2024

Capgros.com acumula més d'1,2 milions de visites durant el primer trimestre de 2024

El portal assoleix una nova xifra rècord en els primers tres mesos de l'any, amb més de mig milió d'usuaris únics acumulats

Capgros.com segueix a l'alça. El portal d'informació de Mataró i Maresme, que va tancar el 2023 com el seu millor any a nivell d'audiència, creix i aconsegueix el seu millor primer trimestre amb més de mig milió d'usuaris únics acumulats entre l'1 de gener i el 31 de març i més d'1,2 milions de visites durant aquest període.

Això li permet ser no només un dels mitjans més rellevants a nivell local a Catalunya, sinó reforçar la seva diferència respecte a la competència que hi ha a la comarca. De fet, Capgros.com és l'únic portal de la comarca present en els 30 mitjans més llegits de Catalunya. Les dades estan auditades per Google Analytics i OJD Interactiva.

Impuls al Maresme

Els motius d'aquest creixement es deuen a la bona adaptació del mitjà als nous algoritmes de Google, que potencien el contingut de qualitat i ajustat al que l'usuari busca quan arriba a una notícia. També la nova estratègia seguida des de 2023 apostant pel contingut arreu del Maresme, molt més visible i amb més presència al portal.

S'han generat gairebé 250.000 visites de notícies exclusivament centrades en els municipis de la comarca (sense comptar Mataró), un creixement evident en aquest camp que es veu reforçat per la presència en portada d'un bloc dedicat al Maresme i un butlletí exclusiu de la comarca que s'envia cada dilluns. Per la seva banda, Enjoy, el canal d'oci i activitats, acumula més de 300.000 visites, consolidant-se com el referent per saber què fer de profit a Mataró i rodalies durant la setmana.

I recorda que pots rebre les notícies més importants, al moment i al teu WhatsApp, seguint el nostre nou canal d'informació:

  • Rep les notícies destacades al teu mòbil i no et perdis cap novetat!
  • Entra en aquest enllaçfes clic a seguir i activa la campaneta

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive