CAPGROS.com

CAPGROS.com i LesSantes.NET segueixen la Festa Major

La Festa Major de les Santes, les activitats de la qual comencen avui, es poden seguir a través de la xarxa a través d'una iniciativa conjunta de CAPGROS.com i LesSantes.NET.

LesSantes.NET és un projecte endegat fa tres anys per un grup de mataronins inquiets per la irrupció de les noves tecnologies i que van creure possible vincular la festa major de la ciutat amb aquest món. Enguany, aprofitant el naixement de CAPGROS.com, les dues iniciatives han acordat fer un seguiment conjunt –un de formal i un de desenfadat– de Les Santes. A CAPGROS.com, a part de consultar l'agenda d'actes de la festa, s'hi podran trobar cròniques dels actes principals que vagin tenint lloc mentre que a LesSantes.NET s'hi podrà llegir els safarejos més sucoses de la festa, les opinions dels mataronins, les millors fotos dels actes i també algun clip de vídeo. A més a més hi haurà un servei de webcam instal·lat a la l'escola Pia Santa Anna amb la qual es podran veure les activitats que hi tinguin lloc permanentment.

Un web sobre els gegants de Mataró

Però a la ciutat, no hi ha només pàgines dedicades a la Festa Major de les Santes: també en podem trobar una específicament sobre els gegants de Mataró, tan la Família Robafaves com tota la colla de gegants d'escoles i de barris que evidencien la fal·lera gegantera de la ciutat. Es tracta d'una web creada per Coral Mas i Toni Braza, titulada la Web dels Gegants de Mataró, molt útil per estar ben informat de qui és qui abans d'anar a la Gegantada del dissabte dia 19.

"Actualment, Mataró és una de les ciutats de Catalunya amb més densitat de gegants, comptem amb més de setanta figures provinents dels diferents barris, carrers, associacions, esplais, escoles, llars d'infants,... així com els quatre membres de la coneguda familia Robafaves (els magnífics Gegants de Mataró)", s'hi pot llegir a la presentació. L'adreça per conectar-s'hi és http://www.telefonica.net/web/gegantsmataro.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive