"E.V.A.”, de Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique amb T de Teatre
"E.V.A.”, de Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique amb T de Teatre

Camus, Lorca i Rostand se citen al teatre Monumental

La temporada de teatre d'hivern i primavera portarà títols com 'Bodas de sangre', 'Calígula' o el Cyrano interpretat per Lluís Homar

La programació de la Temporada Estable de Teatre de Mataró se celebrarà al Monumental del 20 de gener fins a l'1 de maig. Un hivern i una primavera que portaran a Mataró adaptacions de grans clàssics d'autors com Albert Camus o Frederico Garcia Lorca.  S'hi podrà gaudir d'obres com 'Bodas de Sangre', 'Calígula' o 'Cyrano de Bergerac' a més de peces de recent creació, amb intèrprets de primer nivell entre els quals hi figuren Lluís Homar o Julio Manrique.  

La temporada començarà el 20 de gener amb “E.V.A.”, de Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique amb T de Teatre. Una comèdia dramàtica que conté quatre històries creuades d’excompanyes d’escola que ens faran reflexionar sobre el dolor, la seva poètica i les seves formes. El segon espectacle és “Calígula” d’Albert Camus i direcció de Mario Gas, que es podrà veure en sessió doble el 3 de febrer. Pablo Derqui interpreta el seu protagonista que s’enfronta a l’absurd de l’existència (un dels temes clau en l’obra d’Albert Camus) després de la mort de la seva amant i germana, Drussil·la.

També hi haurà doble sessió de “Bodas de sangre” de Federico García Lorca el 24 de març. Una de les obres teatrals més conegudes de l'autor granadí amb muntatge d’Oriol Broggi i amb Clara Segura i Nora Navas, que donen vida a un muntatge on la música té, també, un protagonisme especial. I és que la interpreta, en directe, Joan Garriga, acordionista i cantant.  El 7 d’abril arriba “La visita de la vella dama” de Friedrich Durrenmatt amb direcció de Jordi Palet i Puig. L’obra explica la història de Clara Zachanassian –Vicky Peña- que torna al seu poble natal, per tancar una ferida oberta fa molts anys.

El 21 d’abril, Lluís Homar es posarà a la pell de “Cyrano de Bergerac” en una adaptació del clàssic d'Edmond Rostand dirigida per Pau Miró, treballant de nou junts després de l'èxit del muntatge “Terra Baixa”. La temporada es clourà l’1 de maig amb “Adossats”, un text de Ramon Madaula sobre les relacions familiars, dirigit per Jordi Casanovas amb Rosa Renom, Jordi Bosch, Ramon Madaula, Marieta Sánchez, Carles Canut i Guillem Balart. 

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive