Exposició “Reflexos. L’obra de Damià Campeny”
Exposició “Reflexos. L’obra de Damià Campeny”

capgros.com

Ca l’Arenas mostra l’obra de Damià Campeny

L’exposició “Reflexos. L’obra de Damià Campeny” analitza la seva trajectòria artística com a expressió d’una època i d’un ideari estètic

L’exposició dedicada a Damià Campeny (1771-1855), comissariada per Anna Riera Mora s’inaugurarà el proper divendres 12 a les 19h a Ca l’Arenas Centre d’Art. La mostra té com a objectiu donar a conèixer a la seva ciutat natal la vida i l’obra d’aquest destacat escultor.

Divendres 12, a les 19 a Ca l’Arenas (c/ Argentona, 664), inauguració

L’exposició “Reflexos. L’obra de Damià Campeny” analitza la seva trajectòria artística com a expressió d’una època i d’un ideari estètic. A la vegada, reconeix el valor de l’escultura neoclàssica catalana en l’àmbit internacional a través de l’anàlisi de materials, processos artístics, temes i models. A aquests propòsits responen els àmbits de la mostra, que il·lustren la relació de Campeny amb Mataró, la seva formació a Barcelona i a Roma, el sistema de pensions de les acadèmies d’art, la còpia d’obres de l’Antiguitat, el procés creatiu que condueix del dibuix al marbre i la interpretació dels models que van inspirar la seva representació ideal de la figura femenina.

Visita guiada a la mostra
Dissabte 13 a les 18h tindrà lloc una visita guiada a l’exposició a cura de la seva comissària Anna Riera, a través de la qual es podrà conèixer la vida i l’obra d’aquest il·lustre escultor.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive