Jaume Sans
Jaume Sans

capgros.com

Ca l’Arenas inicia la temporada expositiva dedicada a Jaume Sans

Jaume Sans forma part de la generació de surrealistes catalans dels anys 30

Ca l’Arenas inaugura el proper divendres 18 temporada expositiva, en aquest cas dedicada a redescobrir l’artista surrealista Jaume Sans.

Divendres 18, a les 19.30h a Ca l’Arenas (c/ Argentona, 64), inauguració

Al primer pis s’hi podrà veure la mostra “Jaume Sans (1914-1987). La seducció de les avantguardes”, comissariada per David Santaeulària, que obrirà les portes a aquest personatge inquiet i difícil d’encasellar. Va ser conegut sobretot per la vinculació a grups avantguardistes com l’Amic de les Arts, ADLAN (Amics de l’Art Nou) o el Club 49. Amb aquesta exposició sobre Jaume Sans s’aborda tota la seva trajectòria, que ve marcada per una constant investigació formal i un afany creatiu que també es tradueix en altres disciplines: arquitectura, interiorisme, disseny...

A la planta baixa, la mostra “Logicofobistes 1936. El surrealisme com a revolució de l’esperit” reconstrueix l’exposició logicofobista que va tenir lloc a Barcelona, a la Llibreria Catalònia, el maig de 1936. L’esclat de la Guerra Civil va significar un tall a les expectatives de projecció d’aquest grup surrealista. Es tracta d’una exposició itinerant de la Diputació comissariada per Josep Miquel Garcia de la Fundació Apel·les Fenosa.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive