-
-

Ester Arroyo

Artero inaugura a Mataró el nou CAR per a perruquers canins

Es tracta d'una de les marques capdavanteres de material professional per a perruqueria canina

L’empresa catalana de perruqueria canina Artero va inaugurar el passat dijous, 15 de novembre, el primer Centre d’Alt Rendiment per a perruquers canins. Es tracta de la primera escola internacional de perruqueria canina on es formaran més de 2.000 professionals d’aquest sector a l’any. Amb una superfície de 300m², l’escola Artero International Academy està ubicada a prop del Tecnocampus, al C/ Caldes d’Estrac 26 de Mataró.

Es preveu que el 35% dels alumnes siguin del panorama internacional; sobretot de països com Colòmbia, Mèxic, Equador i França. Quant al perfil dels professors, més del 50% procediran dels Estats Units i d’Àsia, mercats que marquen tendència pel que fa a la perruqueria i moda canina.

 L’escola Artero International Academy està ubicada a prop del Tecnocampus

El centre de formació ha suposat una inversió de 250.000 euros i funcionarà com a centre d’I+D+I per l’empresa Artero. “Reunir en un mateix espai de forma diària als professionals més influents del món ens ajudarà a detectar noves tendències i desenvolupar nous productes que ajudin als professionals en el seu dia a dia. També a testejar els nous estris i productes cosmètics que llancem al mercat”, explicaÀlex Artero, director general i quarta generació familiar de l’empresa.

Així mateix, destaquen la posició de la marca dins de l’àmbit de l’estètica i cura canina. “El fet de ser una de les firmes líders del mercat, d’exportar a més de 50 països i de portar més de 15 anys oferint formació de primera mà a través de les nostres acadèmies ens ha convertit en la marca referent en formació per a perruquers canins”.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive