-
-

AMIC

Aprofitar tot l'espai de la casa amb les teves aficions

Informàtica, art, costura o lectura precisen d’espais compactes i acollidors

En tota llar acostuma a haver dos tipus d’espais per decorar: els espais predeterminats i els lliures. Els espais predeterminats són aquells en què se sap què es necessita, com utilitzar-ho i quin tipus de mobles col·locar-hi. En canvi, la majoria dels espais lliures es generen sense voler, i poden arribar a ser tan compactes com la cantonada d’una habitació, un armari que no té ús o tota una estança.Una manera d’aprofitar al màxim un espai lliure és destinar-lo a una afició.

Informàtica. Podeu col·locar un escriptori per a l’ordinador, una cadira ajustable amb un respatller còmode i una bona llum. Com que es tracta d’una tasca que acostuma a centrar-se al que passa en la pantalla, tenir aquesta zona encaizada en una cantonada no és un problema.

Lectura i escriptura. Tant si esteu escrivint una novel·la com si voleu llegir-ne alguna, podeu crear una cantonada acollidora amb un escriptori, un llum, un prestatge amb llibres, una butaca o cadira ben còmoda i una manta per posar-vos còmodes mentre llegiu. És una opció ideal per aconseguir certa intimitat i recolliment a l’hora de concentrar-se  i endinsar-se dins de la lectura.

Art. Si sou artistes, podeu preparar un miniestudi, que sigui acollidor i que ajudi a fomentar la vostra creativitat. Necessitareu una taula, prestatges i espai per guardar objectes. Una bona idea afegida és la de poder decorar aquella cantonada o zona amb algun element que serveixi d’inspiració a les parets que connectin amb aquest espai artístic.

Costura. Necessitareu una màquina de cosir i una taula. Per deixar les teles guardades, doblegueu-les i poseu-les una sobre l’altra en prestatges o cistells. 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive