salut 2
salut 2

App's per deixar de fumar

Qualsevol ajuda és benvinguda per un clàssic propòsit d'any nou.

Deixar de fumar és un acte difícil. Malgrat que les lleis beneficien als que volen abandonar aquest nociu hàbit (els impostos sobre el tabac o la famosa llei antitabac espanyola), la veritat és que aconseguir el propòsit és complicat. Per això, es poden fer servir algunes app’s que ajuden a aconseguir-ho.
Kwit és un app disponible tant per iOS, Android i Windows Phone que planteja l’acte de deixar de fumar com un joc. En total, l’usuari ha de portar activitats i minijocs que a més de tenir-lo entretingut, formen un total de 60 objectius per aconseguir deixar l’hàbit. Aquesta app totalment gratuïta afegeix una altra funció: sempre que l’usuari tingui ganes de fumar pot agitar el seu telèfon mòbil i Kwit llavors li enviarà missatges de motivació.
Quit Now també es construeix a força de reptes i objectius. El que fa diferent aquesta app és que inclou informació de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) perquè vegis l’evolució del teu cos a mesura que estàs deixant de fumar. Finalment tenim Smoke Free que et proposa tècniques reals per poder deixar de fumar.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive