Som Hackathon 2020. Foto: Tecnocampus
Som Hackathon 2020. Foto: Tecnocampus

87 estudiants participen al quart Hackathon del TecnoCampus

Enguany s'ha centrat en l'envelliment actiu i saludable i els guanyadors han proposat una plataforma oberta per connectar persones i associacions.

Una plataforma oberta per connectar persones i associacions, en base a la  filosofia open source i la disposició de la plataforma a disposició de tothom. Aquest és l'esperit de la proposta guanyadora de la quarta edició del 'Som Hackathon' promgout el cap de setmana passat pel TecnoCampus, on hi van participar 87 estudiants universitaris i de secundària. En aquesta ocasió la trobada, emmarcada en la Mobile Week, s'ha centrat en l'àmbit de solucions tecnològiques transformadores que garanteixin un envelliment actiu i saludable.

L’equip “On rails”, format pels estudiantsAitor Garcia, Albert Loma, Eric Fradera, Jan Lopera i Marc Serra es va endur diumenge el premi universitari, dotat amb 2.000 euros. El jurat va valorar la seva proposta de plataforma oberta per connectar persones i associacions, i la solució tecnològica a nivell d’arquitectura, el treball en equip, la  filosofia open source i la disposició de la plataforma a disposició de tothom. L’altre premi, el de batxillerat i cicles formatius, dotat amb 1.000 euros, el va guanyar l’equip format per Jordi Palomera, Marçal Comajoan, Oriol Baldrís i Roger Vendrell. Van realitzar un projecte d’acompanyament a les compres de la gent gran, pel fet que és un projecte intergeneracional aplicable.

El TecnoCampus, l’Ajuntament de Mataró i la cooperativa Som Mobilitat són els impulsors d’aquesta iniciativa, que ha comptat amb el suport com a patrocinadors dues empreses del parc (Everis, Intowin), Adevinta (propietària de portals com Fotocasa, Infojobs, Habitaclia o  coches.net) i Mútua General de Catalunya.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive