BTT
BTT

capgros.com

3a edició de la cursa de BTT 'Repicacorriols' a Argentona

La Repicacorriols transcórrer íntegrament per corriols i boscos dels municipis d’Argentona i Òrrius

El Grup de Muntanya d’Argentona organitza la tercera edició de la cursa de bicicletes de muntanya del GMA.

Des de la primera edició, la Repicacorriols ha volgut diferenciar-se de la resta de curses que es fan i es desfan. Per una banda l’essència d’aquesta es tradueix en transcórrer majoritàriament per corriols i per l’altra, ofereix un punt d’exclusivitat degut a la seva baixa participació (250 inscripcions).

La Repicacorriols tindrà lloc el dia 3 de març. La sortida serà a les 9h de la Plaça Nova d’Argentona. Es tracta d’una prova ciclista de caràcter no competitiu, oberta a tothom amb unes mínimes condicions físiques.

El recorregut és sempre d’uns 40km i 1300+. La orografia de la zona fa que sigui una prova explosiva, intensa i de constants puges i baixes que farà les delícies de tots els participants.

Enguany, a les 9h es donarà el tret de sortida amb uns primers metres neutralitzats fins a travessar la riera on donarem via lliure a que cadascú busqui el ritme que més li convingui. Aprofitarem la banda de llevant per anar estirant el grup i entrar en els primers enllaços de corriols.

La Repicacorriols transcorre íntegrament per corriols i boscos dels municipis d’Argentona i Òrrius. Tot i no disposar de grans muntanyes i grans desnivells, la característica del paisatge ens ofereix un seguit de turons coberts de vegetació espessa que configuren un tapís verd continu de gran bellesa per la pràctica de la BTT. La vegetació és constituïda per pinedes de pi pinyoner i alzinars al més pur estil mediterrani. Aquesta composició es complementa amb un sotabosc plegat d’arbustos i herbes aromàtiques de les quals en destaquen el romaní i la farigola. El traçat de la repicacorriols és un recorregut, generalment, molt divertit però a la vegada exigent. Les característiques de l’entorn fan que siguin uns 40 km agònics, explosius i sense masses moments per a una treva. Sense grans muntanyes i desnivells importants, ens trobem davant d’una ruta de constant puja i baixa, que per una banda, farà que ens ho passem d’allò més bé, i per l’altra, que mica en mica anem acumulant desnivell fins a arribar als 1200-1300m positius en funció de la seva edició. Si a això li sumem que majoritàriament transcórrer per senders i sotaboscos al més pur estil mediterràni, podem dir que tenim tots els ingredients per gaudir d’una jornada d’autèntic BTT.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive