Escoltar el Nadal
Escoltar el Nadal

capgros.com

20a edició dels Deu Minuts de Silenci per Escoltar el Nadal

Una iniciativa plantejada per diverses entitats de la ciutat que pretenen brindar l’oportunitat als mataronins de pensar com volen viure el període nadalenc

Fa just ara 19 anys, el 2000, va néixer a Mataró una activitat curiosa i innovadora, els Deu Minuts de Silenci per Escoltar el Nadal: una iniciativa plantejada per diverses entitats de la ciutat que pretenen brindar l’oportunitat als mataronins de pensar com volen viure el període nadalenc i, per extensió, la resta de l’any. No hi ha, asseguren els promotors, una “crítica estricta a cap comportament sinó la voluntat de què cadascú decideixi a partir de quins valors vol viure les festes”.

Dimarts 24, a les 19h a la plaça de Santa Anna

L’acte se celebrarà el dimarts 24 a les 7 de la tarda a la plaça Santa Anna i s’inicia amb el repartiment d’espelmes amb la lectura d’un manifest sobre la importància del silenci; a partir d’aquí és el silenci qui pren el protagonisme durant exactament deu minuts.

La senzillesa s’ha convertit en l’èxit d’aquesta iniciativa sorgida de forma espontània i que té com a principal objectiu generar un petit temps de reflexió i silenci just abans de l’inici de les festes de Nadal.

D’això en fa ara vint anys, un temps en què aquesta iniciativa s’ha convertit en una petita d’aquestes festes a la ciutat de Mataró. Així, la convocatòria de la revista Valors, Justícia i Pau-Maresme, el Grup Tercer Món-Mataró i Acció Catòlica Obrera se celebra cada 24 de desembre, a les 19h, a la plaça de Santa Anna de Mataró.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive