1593771980225
Noticias relacionadas
1593771980225

Un detenido pillado in fraganti robando de madrugada en la escuela GEM de Mataró

Los tres ladrones restantes han huido, un agente de la Policía Local ha resultado herido en la actuación y se ha podido recuperar el material electrónico sustraído

Un hombre ha sido detenido por la Policía Local de Mataró después de ser pillado in fraganti con tres individuos más robando de madrugada en la escuela GEM de Mataró. Los tres ladrones restantes han conseguido huir, pero la policía ha podido recuperar el material sustraído. Un policía ha resultado herido en la actuación.

Los hechos han tenido lugar hacia las 12.45h de la madrugada de domingo a lunes en la escuela GEM, en el barrio de Molins-Torner. A aquella hora ha saltado la alarma de la escuela y varios vecinos también han alertado la policía porque han visto movimientos sospechosos en el entorno del centro educativo.

Tal y cómo muestran las cámaras de seguridad del centro, cuatro individuos han forzado la puerta de entrada al recinto y han accedido a la clase de informática, rompiendo la apertura de un armario para intentar llevarse una docena de tablets que son las que utilizan los alumnos durante las clases. Los robos de material electrónico a las escuelas se han convertido en un hecho demasiado habitual en ciudades como Mataró, con bastantes casos recientes.

La Policía Local y los Mossos d'Esquadra han acudido de inmediato al lugar de los hechos, hasta el punto de pillar in fraganti los ladrones. Uno de ellos ha podido ser detenido, y los tres restantes han huido. Según ha informado la Policía Local, uno de los agentes ha resultado herido en la detención, pero no se han dado más detalles de este extremo.

Gracias a la rapidez de la actuación policial se ha podido recuperar la docena de tablets a pesar de que alguna de ellas estaba malograda. De de la escuela GEM han agradecido precisamente la respuesta policial inmediata, que ha impedido que los ladrones provocaran más destrozos y se llevaran el material robado.

Comentarios (12)

defensor Hace 3 meses
Atenció: un policia ferit i ningú diu res. Perquè després diguin que la policia no s'implica i té por d'actuar. El PSOE ha de rebre un sever càstig el proper dia 23 de juliol, per facilitar la delinqüència: robatoris, tolerància en les okupacions, a més de les ajudes indiscriminades i injustificades, etc. Ja està bé. Els ciutadans estem molt cansats, estem extenuats de què no se'ns escolti.
Lluis Hace 3 meses
És increïble la ceguesa de la gent tornant a votar al pitxor alcalde que ha tingut mai Mataró....robatoris,ocupacions, (que tant mà fa que siguin O no delincuencials com diu el nostre alcalde, són ocupacions i prou),brutícia a tort i a dret, massa nouvinguts que no fan res de bo per els ciutadans.....en fi....és increïble que es permeti tot això
Que apostem Hace 3 meses
que ja esta lliure i planejant el proper cop? sembla que en algun lloc han obert les portes de les pressons i han vingut tots cap aqui. I els "buenistas" aplaudint i amb els seus insults preventius preparats pel que es queixi...racistes, xenofobs....fatxes.....aixo es insoportable...i si Bote feia poc...bueno va fer algo una mica abans de les eleccions perque no tenia mes remei...ara un altre cop triat...tornara a no fer res...i aixo cada dia pitjor...semblem Bogota o mexic als 80/90
Jaume Hace 3 meses
Res no canvia. Llibretat amb càrrecs i a tornar-hi, que sols ha estat un petit entrebanc pels lladres.
isabel Hace 3 meses
Per el detingut el jutge dirà " libertat con cargos " . I anem per un altre.
jordi Hace 3 meses
No patiu, ja son de nou al carrer.
Josep Punsola Hace 3 meses
Són els seus costums i els hem de respectar... jajaja
Pepet Hace 3 meses
Segur q ja deu estar en llibertat amb carrecs, i pensant quant hi tornara. Una ronda fixa de la policia per les escoles es el q fa falta, apart de q la llei s,endureixi. El q esta passant amb akest tema ja passa de la ratlla.
Anònim Hace 3 meses
Comencem un altre mandat d en Bote, i la tònica la mateixa, quatre anys de patiments pels mataronins
Alex R Hace 3 meses
Com és que ara no es publica la procedència dels lladres? Poden tenir nacionalitat espanyola concedida. Però us fa por que es confirmim les nostres manies si poseu que son de familia o origens moros, gitanos, romanesos per exemple? Sabem que per cada lladre català o castellà ni han 8 de moros, gitanos, etc. No em vull sentir xenòfog però mica en mica ho estan conseguint.