Jose Manuel López (PP) i Juan Carlos Ferrando (C's)
Notícies relacionades
Jose Manuel López (PP) i Juan Carlos Ferrando (C's)

El govern sociovergent aprovarà el pressupost gràcies al suport de PP i C's

L'executiu mataroní s'assegura que podrà tirar endavant els comptes municipals en la votació d'aquest dijous ja que els dos partits els garanteixen majoria

PP i Ciutadans s'han convertit en els aliats del govern sociovergent mataroní a l'hora de tirar endavant els Pressupostos i el PAM de 2017. Populars i C's hi votaran a favor en el Ple que se celebra aquest dijous, dia 16, cosa que els garanteix majoria: la coalició PSC-CiU suma 11 regidors, C's 3 i PP 2, superant així els 14 necessaris. 

El PP ja havia donat suport als comptes municipals de l'any passat, però C's hi havia votat en contra

El PP ja havia donat suport als comptes municipals de l'any passat, però C's hi va votar en contra. El pressupost va poder tirar endavant gràcies a l'abstenció d'ERC i també de VoleMataró, mentre que la resta de formacions hi van votar en contra. Aquest any, en canvi, el partit taronja ha virat totalment el rumb: de fet ja va votar favorablement a l'aprovació inicial, en el ple de desembre passat, quelcom sorprenent ja que no sol ser l'habitual en aquesta fase de la votació. 

Quim Fernàndez felicitant a David Bote

Fernández, felicitant Bote en la presa de possessió. Avui són socis de govern

Signatura de l'acord

Aquest dimarts a la tarda el Govern municipal (PSC, CiU) i el grup municipal de C’s signaran un acord de suport a l’aprovació del Pressupost 2017. Està previst que un document similar se signi en les properes hores amb el PP. El portaveu popular, José Manuel López, destaca que tan sols queden "serrells" per acabar de donar forma a l'acord. 

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive