Els videojocs són el regal estrella, juntament amb tauletes i mòbils, dels Reis Mags d’Orient. Moltes famílies pateixen per si s’és massa aviat per fer regals d’aquest tipus, però normalment a partir dels cinc anys els nens i nenes ja comencen a entendre com interactuar amb jocs que tinguin mecàniques senzilles. Aquests són algunes recomanacions per regalar pels més menuts o enfocats a videojocs de caire familiar per gaudir a casa.

Sonic Mania Plus. Joc que homenatja les entregues de Mega Drive i que pel seu caràcter 2D acostuma a ser molt recomanable per endinsar-se al món dels videojocs. Permet partides a dos jugadors a la vegada. PC, PS4, One i Switch.

Starlink: Battle for Atlas. Joc de naus espacials que ve acompanyat d’un set de figures i naus físiques que permeten als més petits muntar els seus propis vehicles i després controlar-los en el videojoc. Es troba molt rebaixat de preu i és ideal per jugar en companyia. PS4, One i Switch.

Super Mario Party. Una espècie de Joc de l’Oca però en format virtual, amb tot tipus de minijocs i una enorme personalització per jugar de mil formes diferents. Ideal per començar-se a fer amb controls senzills dels comandaments. Per Nintendo Switch.

Just Dance 2019. Joc de ball que fa servir els comandaments per moviment i fins i tot els mòbils per fer ballar a petits i grans en una gran selecció de música actual. Per PS4, One, Switch i d’altres.

LEGO Los Increíbles. Joc d’aventura que recrea la pel·lícula de Pixar en format LEGO, amb coopreatiu i una vessant interessant d’exploració i trencaclosques. PS4, One i Switch.