iPhone X és el dispositius que tots els fans d’Apple estaven esperant. Es va anunciar en la darrera Keynote juntament amb l’iPhone 8, precisament el dispositiu que s’ha vist afectat pel nou X, ja que no s’ha venut tant com s’esperava possiblement perquè molts estan esperant el mòbil que finalment surt aquest proper 3 de novembre. 

Aquest homenatge als deu anys de la marca iPhone arriba amb un nou disseny amb un vidre més resistent, cobert per darrera amb acer inoxidable, amb càrrega inalàmbrica i resistència a l’aigua i a la pols. A nivell de disseny, la pantalla de 5’8 polzades s’amplia fins els extrems. La pantalla té tecnologia OLED que destaca pels seus colors, per la força dels negres i una brillantor superior a les anteriors versions del dispositiu.

Compta, també, amb novetats tecnològiques com Face ID, que permet reconèixer de manera facial el propietari del dispositiu, Apple Pay per pagar amb el mòbil sense fer servir les targetes de crèdit i la nova càmera TrueDepth: càmera frontal nítida que permet fer fons difuminats per donar-li un toc de retrat únic als ‘selfies’.

Al darrera compta amb una càmera dual de 12 megapíxels, filtre de color, teleobjectiu i estabilització òptica de la imatge. Tot això funcionant amb el xip A11 bionic, que permet fer milers de milions d’operacions per segon a gran velocitat.

El preu del dispositiu és de 1.159 euros en la seva versió de 64 gigues i de 1.329 euros en la versió de 256 gigues. Atents a la falta d’stock que fa temps que s’adverteix: el llançament estarà limitat a no més de tres milions de mòbils per tot el món.